Nyaralás 2020 – tippek

Nyaralás 2020 - japán

A magyarok legkedveltebb úti céljai közé Horvátország, Görögország, Olaszország és Szlovénia tartozik. Vannak, akik évről évre ezekbe az országokba térnek vissza nyaranta, míg mások szeretnek minden évben új országokat és kultúrákat felfedezni. Ha még nem döntöttünk a nyári vakáció helyét illetően, nézzük most meg, a teljesség igénye nélkül, hogy a szakértők szerint, mely országok számítanak 2020 top úti céljainak, 2020-as nyaralás esetén.

 Japán

Japán világszerte az egyik legkedveltebb turistacélpont, és nem csak a cseresznyefa virágzás ideje alatt érdemes ide ellátogatni. A felkelő nap országában megtapasztalhatjuk múlt és jövő találkozását. Egész évben számtalan élményt és látnivalót tartogat. A természet kedvelőinek mindenképpen ajánlott meglátogatni a Jigokudani Majomparkot és a 3776 méter magas Fujit, mely az ország egyik szimbóluma. Akit a japán történelem és építészet varázsol el, annak látnia kell a Himeji kastélyt és az Arany Pavilont, mely Kioto legnépszerűbb turista látványossága.

Nézzük meg a japán szállásokat összegyűjtve a Booking.com oldalán.

Booking.com

Montenegró

Nyaralás 2020 - Montenegro

Ha Európán belül maradnánk, olyan helyet keresünk, melyet még nem özönlöttek el a turisták és nem szeretnénk túl sokat utazni, akkor Montenegró tökéletes célpont lehet. Repülővel 1,5 óra alatt elérhető, a jegy ára 15 000,- Ft körül mozog. Autóval körülbelül 10 óra a menetidő, Budapestről indulva. A Balkán gyöngyeként is emlegetett ország gyönyörű természeti adottságokkal rendelkezik. A sűrű erdők, a tiszta vizű tenger és a csodálatos, szinte érintetlen öblök, nem csak a strandolás szerelmeseinek szívét dobbantják meg. Amit mindenképpen érdemes megnézni, az a Lovcen Nemzeti Park, illetve a Njegos Mauzóleum, mely a világ legmagasabb mauzóleuma és ahonnan egyedülálló kilátásban gyönyörködhetünk, valamint az ország északi részén fekvő Crno jezero gleccsertó, melyet Fekete tónak is neveznek.

Az alábbi térképen remek szállások foglalhatók Montenegróba, a Booking.com oldalán keresztül:

Booking.com

Kanada

Nyaralás 2020 - Kanada

Az utazási irodák ajánlatai alapján 2020 egyik top úti célja Kanada. Nem meglepő, hiszen mind a nagyvárosok forgatagát kedvelők, mind a természetimádók számára rengeteg látnivalót és kalandot tartogat. A nagy tavak hazája, számtalan nemzeti parkkal rendelkezik. A Niagara vízesés, a kanadai oldalról kétségkívül szebb, mint az Egyesült Államok oldaláról. Autóval az ország nyugati részén, bejárhatjuk a Sziklás hegységet, ellátogathatunk a fővárosba, Ottawába, Vencouverbe vagy Montreálba.

Kanadai szállásokat ezen a térképen lehet megnézni, árakkal együtt. A térképbe nagyítva további szállások jelennek meg:

Booking.com